Profesjonelle ansiktsbehandlinger fra Casmara

Profesjonelle ansiktsbehandlinger fra Casmara

Casmara tilbyr en rekke behandlinger av høy kvalitet for en rekke hudproblemer. Produktene er designet for å gi en spa-lignende opplevelse i komforten av ditt eget hjem. I dette blogginnlegget skal vi se nærmere på noen av de profesjonelle behandlingene som tilbys av Casmara og fordelene de kan gi huden din.


Global Rejuvenating Treatment: Infinity er en unik kolleksjon med ultraforyngende handling som kombinerer nevrokosmetikk, genomikk, epigenetikk, kronokosmetikk, velvære og regenerativ kosmetikk. Et nytt og revolusjonerende kosmetisk konsept som bekjemper aldring på en helhetlig måte, og oppnår ekstraordinære resultater. Denne sensoriske kosmetikken med futuristisk teknologi lover sensasjoner og velvære som er i stand til å transportere deg til en annen virkelighet, og sikrer at huden din utstråler ungdom og skjønnhet med en intens følelse av velvære.

Purifying Treatment: Purifying er en eksklusiv rensende-oksygenererende skjønnhetsplan som revolusjonerer ansiktshudpleieprotokoller med Cosmetic Drone Technology og rent oksygen. Denne behandlingen er mye mer enn rensing; det er en revolusjonerende behandling som renser huden på alle nivåer uten å trenge komplementære produkter. Eksternt eliminerer det laget av overfladiske forurensninger og det letter fjerningen av hudormer. Internt avgifter det cellene, oksygenerer og gir dem energi, forlenger levetiden og lar dem fungere 100%. 

Advanced Nacar Treatment: En personlig avklarende og lysnende ansiktsbehandling mot aldring i enkeltdosefaser sammen med fordelene med Nácar Mask 2085. Korrigerer mørke flekker og forhindrer deres utseende samtidig som den gir en intens anti-aldringspleie. Formulert med eksfolierende og fornyende aktive ingredienser, anti-melanogenese og depigmenterende aktive ingredienser, og anti-aldring og gjenoppbyggende aktive ingredienser. En unik formel for strålende hud.

Eye Perfection Treament: Eye perfection er en avansert profesjonell behandling med en global foryngende virkning, nøye formulert for å behandle øyekonturen. Den behandler alle tegn som elder øynene, for eksempel slapphet, øyeposer og periorbitale rynker (kråkeføtter og rynker osv.). En ikke-irriterende, svært effektiv revolusjonerende behandling som blander naturlige aktive ingredienser og banebrytende teknologier for å forynge øynene og forskjønne dem fra første økt. En eksklusiv formel som gir unik pleie og opplevelser, fordi en Eye Perfection-økt ikke bare er en intens skjønnhets- og velværeøkt, det er en helhetlig opplevelse som også gir dyp avslapning.

Q10 Rescue Treatment: Casmara Research Center har som mål å reversere de tre nøkkelprosessene som er ansvarlige for avansert hudaldring med Q10 Rescue. Denne svært energigivende, rebalanserende og nærende gjenoppbyggende sjokkbehandlingen er formulert med siste generasjons aktive ingredienser og teknologier, inkludert smart Q10 GPS-teknologi, hormon- og β-endorfin-forløpere og radiofrekvensinspirerte aktive ingredienser som lover ekstraordinær hudforyngelse. En eksklusiv og essensiell komplementær behandling som gir absolutt restitusjon ved å reversere tegn på avansert aldring, eliminere den følelsen av ubehag og intenst forynge svært moden hud.

Goji Treatment: Denne behandlingen tar sikte på å balansere ung hud. En profesjonell persontilpasset behandling i enkeltdosefaser kombinert med fordelene med alge-peel-off goji-masken 2070. En høyteknologisk ansiktsmaske med Goji-bær. Den forhindrer virkningen av eksterne midler og forsterker barriereeffekten og gir en balansert naturlig tilstand av huden.

Skin Sensations Treatment: En profesjonell persontilpasset revitaliserende behandling i enkeltdosefaser kombinert med fordelene med alge-peel-off Gold Mask 2080. En høyteknologisk ansiktsmaske med 24 karat gull som nærer, revitaliserer og bekrefter huden. En injeksjon av vitaminer og mineraler.

RGnerin Treatment: En profesjonell behandling med en kraftig perfeksjonerende handling og en firedobbel anti-rynkestrategi. Plumper, regenererer og jevner ut huden samtidig som den reduserer repeterende ansiktsbevegelser, takket være dens ekstraordinære Botox-effekt og en avansert kombinasjon av multifunksjonelle aktive ingredienser. En unik formel med høyt innhold av alfa-hydroksysyrer, aktive ingredienser med Botox-effekt, utsøkte næringsrike oljer og avanserte botaniske elementer for synlig yngre, smidig, forsterket og rynkefri hud.

Age Defense Treatment: AgeDefense en eksklusiv persontilpasset behandling i enkeltdosefaser med et avansert 360° antialdringssystem med pro- og prebiotisk teknologi kombinert med fordelene med Algae Peel-off prebiotisk ioniserbar maske, en toppmoderne maske som tillater bruk av elektroporasjons- og ioniseringsteknikker takket være dens ledningsevne. Formulert med prebiotika, probiotika og andre teknologisk avanserte naturlige aktive ingredienser, som AgeDefense fungerer med på en revolusjonerende måte ved å styrke hudens første defensive barriere og skaper et beskyttende skjold mot tid, og bekjemper alle tegn forbundet med aldring fra innsiden og utsiden. Den tar vare på huden din innvendig og utvendig takket være virkningen av innovative naturlige aktive ingredienser med naturlige anti-aldringseffekter som bremser, forhindrer og korrigerer aldringstegn, og holder huden ung og sunn.

Ocean Miracle Treatment: En profesjonell personlig oppstrammende behandling i enkeltdosefaser kombinert med fordelene med den ioniserbare Algae Peel-off Ocean Miracle Mask 3010. En høyteknologisk ansiktsmaske med wakame-tare med oppstrammende effekt. En toppmoderne maske som tillater bruk av elektroporasjons- og ioniseringsteknikker takket være dens ledningsevne. Et kosmetisk produkt med marin bioteknologi som gir oppstramming og effekt sammen med fordelene med sjøvann.

ShineStop Treatment: En profesjonell persontilpasset matteffektbehandling i enkeltdosefaser kombinert med fordelene fra alge-peel-off reaffirming mask 2020. En høyteknologisk ansiktsmaske med kiselgur som gir en avgiftende og fuktighetsgivende effekt. Et intelligent kosmetisk produkt for fet hud og oljete hudhud.

Avslutningsvis tilbyr Casmara et bredt spekter av behandlinger og produkter som imøtekommer en rekke hudproblemer. Produktene er formulert med ingredienser av høy kvalitet som er designet for å gi synlige resultater. Enten du ønsker å stramme og tone huden, hydrere og gi næring eller beskytte mot forurensning, er det en Casmara-behandling som kan hjelpe deg.

Så hvorfor ikke unne deg en spa-lignende opplevelse i salong eller hjemme? Handle i nettbutikken, eller fin din nærmeste salong ved hjelp av forhandlerkartet vårt.

Tilbake til bloggen