Q10 RESCUE: Redningspakke for den mest krevende hud-tilstanden

Q10 RESCUE: Redningspakke for den mest krevende hud-tilstanden

Q10 RESCUE: Absolutt gjenoppretting for den mest krevende huden

CASMARA revolusjonerer igjen profesjonell kosmetikk med Q10 RESCUE, en innovativ og premium foryngende samling med en energigivende og gjenopprettende handling som gir intens næring.

CASMARA lanserer sin nyeste skapelse. Oppdag Q10 RESCUE: avansert profesjonell kosmetikk med en global foryngende og gjenopprettingseffekt i eksklusive formler som inneholder dobbel-geolokasjonsteknologi og kosmetisk radiofrekvens. Du har aldri sett noe lignende!

CASMARA-laboratoriet forsker konstant for å skape produkter som går utover trender, som svarer på dagens markedsbehov og de mest spesifikke hudbehovene. Denne gangen utvider vi vårt utvalg av profesjonelle behandlinger ved å fokusere på svært moden hud, dens behov og de viktigste prosessene som får den til å eldes. Kort sagt har vi identifisert de spesifikke behovene til dagens modne kvinne og hennes daglige skjønnhetspleie. Resultatet av denne komplekse forskningsprosessen: Q10 RESCUE, en ekte revolusjon innen kosmetisk pleie som virker på kronologisk aldring, energisk aldring og hormonell aldring, takket være sin tredobbelte foryngende handling.

Denne ekstraordinære kosmetiske formelen vil etterlate deg målløs: naturlige aktive ingredienser, teknologi inspirert av radiofrekvens og smart dobbel-geolokasjonsteknologi.

Q10 RESCUE gir huden en intens følelse av komfort og gjenoppretter balansen som er svekket av avansert aldring for en virkelig absolutt gjenoppretting! En forynger som gjenoppretter perfekt komfort og balanse til huden for å forbedre den naturlige skjønnheten til alderen.

For denne nye lanseringen imponerer CASMARA med en fusjon av revolusjonerende teknologier og multiaksjonsaktive ingredienser. Dette er Q10 RESCUE, innovasjon på sitt beste: avansert kosmetikk som kombinerer koenzym Q10 med dobbel-geolokasjonsteknologi (SMART GPS-TEKNOLOGI), som frigjør koenzymet i cellekjernens energi for å øke effektiviteten eksponentielt. Denne innovasjonen oppnår en utrolig energiboost som intensivt reaktiverer huden.

En annen fremragende teknologi i Q10 RESCUE er KOSMETISK RADIOFREKVENS, utviklet av CASMARA-laboratoriet. Denne unike kombinasjonen av aktive ingredienser virker synergistisk for å oppnå lignende resultater som en radiofrekvensøkt, og gir elastisitet og fasthet til huden samtidig som den reduserer rynker.

Til slutt har vi ADVANCED NUTRICARE, en avansert kompleks laget med argan-, tsubaki- og ximeniaoljer, konsentrert olivenolje og beriket med verdifull arktisk algeolje. Disse eksklusive multi-action-oljene er valgt for sine avanserte egenskaper og gir alle nødvendige næringsstoffer for å gjenopprette og fornye svært moden hud.

Men det er mer! Q10 RESCUE følges opp med hjemmebruk Q10 RESCUE Intensive Nutri Cream, en ekstraordinær og avansert, høyt energisk og gjenopprettende, ultra-nærende krem med en genuin sublime nutri-gel tekstur. Denne kremen fungerer som en ekte "absolutt recovery" for huden, og gjenoppretter ungdom og komfort som er tapt over tid.

Anbefalt for dag og natt bruk i svært moden hud (+60) og som en nattkrem for moden hud (+45), er denne eksklusive formelen laget med eksklusive, høyt nærende og foryngende fyto-oljer nøye valgt for sine avanserte egenskaper, kombinert med siste generasjon naturlige aktive ingredienser og dobbelt-geolokasjons-bioenergisk teknologi (SMART Q10 GPS).

En ekte "absolutt recovery" for den mest krevende huden.

Gir smart næring med en 24-timers langvarig effekt. Hemmeligheten bak dens utmerkede effektivitet? Dens doble dag- og nattreparasjonseffekt:

• På dagtid gir den næring, energi, fuktighet og beskyttelse til huden, og omgir den med en ekstraordinær komfort.

• Om natten reparerer og regenererer den intenst.

Gir en perfekt balanse som hjelper til med å intens fornye ansiktet, og gjør den til et fantastisk tillegg til kveldsrutinen.

Q10 RESCUE er spesielt formulert som en dag- / nattbehandling for svært moden hud (+60) og som en nattkrem for moden hud (+45).

Q10 Rescue-premium-kosmetikksamlingen inkluderer en 6-fases sekvensiell enkelt-dose profesjonell behandling med den opprinnelige CASMARA Algae Peel-Off Mask, sammen med den avanserte dag- / nattkremen; den perfekte kombinasjonen for å gjenopprette energi, cellestoffskifte og balanse typisk for ung hud.

En samling formulert for svært krevende, avitalisert, matt, tørr eller underernært hud som trenger absolutt recovery. Resultatene taler for seg selv: + 60% cellelivskraft, + 70% strålende hud, + 70% hydrert hud, + 85% jevnere og mykere hud. Intenst fornyet hud!

Tilbake til bloggen